Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

Select your product type to start searching by model

Product filter

Open de product filter rechts op het scherm om te beginnen met het zoeken naar uw onderdeel.

Product filter


Wie zijn wij

Topmedia BV is importeur en distributeur van notebook onderdelen en accessoires sinds 2000. Gevestigd in Amersfoort, Nederland, zijn we geografisch dicht bij onze klanten in Europa.

Wat doen wij

Topmedia is gespecialiseerd in de EU-brede distributie van reserveonderdelen voor notebooks en pc-producten. Vanuit een eigen magazijn van 3000 vierkante meter, met logistieke partners TNT, GLS en POSTNL, kunnen we snel producten leveren aan onze klanten in Europa.


We hebben een uitgebreid productassortiment aan reserveonderdelen voor notebooks, en veel daarvan op voorraad. We hebben regelmatig lucht- en zeecontainerzendingen waardoor we de beste prijs en tijdige levering kunnen garanderen.

Het productmanagementteam

Ons productmanagementteam bestaat uit bekwame leden die elk gespecialiseerd zijn in verschillende productassortimenten, zij zullen onze klanten helpen bij het vinden van de juiste onderdelen om kostbare tijd te besparen en fouten te minimaliseren. Wij zeggen altijd: "Als u het niet kunt vinden, dan doen wij het"
Dankzij onze uitgebreide kennis van de branche, een goed begrip van de behoefte van de klant, concurrerende prijzen en goede service, hebben we een langdurige relatie opgebouwd met veel bedrijven over het hele Europese continent. Onze klanten variëren van Scandinavische landen tot Cyprus, van het VK tot de Zwarte Zee.


Aan het laden
Aan het laden
MY ACCOUNT
ORDERS
CUSTOMER SERVICE
TOPMEDIA

© Copyright 2021 Topmedia BV. All rights reserved.
KvK Nr.: 63415097