Topmedia BV

Skip to Main Content »

Search Site

Category Navigation:

You're currently on:

Topmedia BV gaat verhuizen!

 

Wij gaan verhuizen / We are moving

English version

Het is inmiddels alweer 7 jaar geleden dat Topmedia BV naar de Ravenswade in Nieuwegein is verhuisd, ons magazijn en kantoor werden te klein op de oude locatie datzelfde punt is inmiddels weer bereikt in Nieuwegein.

Vanaf 2 januari helpen wij u verder vanaf onze nieuwe locatie in Amersfoort op de Nijverheidsweg-Noord nr. 81 om precies te zijn.

Waarom verhuizen wij.

Wij verhuizen om er voor te zorgen dat wij als uw leverancier meer diversiteit en kwantiteit aan producten kunnen aanbieden. Het magazijn wordt een aanzienlijk stuk groter en moderner daarbij is er mogelijkheid tot verdere uitbreiding in de toekomst op dezelfde locatie.

Wanneer verhuizen wij.

De verhuizing vindt plaats tussen week 50 t/m 52 en zal gefaseerd uitgevoerd worden wij doen er uiteraard alles aan om dit voor u zoveel mogelijk zonder vertragingen uit te voeren dit kunnen wij echter niet 100% garanderen. In week 52 zullen zullen wij de gehele week gesloten zijn. Houdt u aub hier rekening mee met bestellen en retourneren van producten.

Voor vragen of opmerkingen kunt u ons uiteraard bereiken op het vertrouwde telefoonnummer en e-mail adres (Contact).

Namens iedereen bij Topmedia alvast fijne feestdagen en een gezond en gelukkig nieuwjaar gewenst, graag tot ziens in Amersfoort!

Het Team van Topmedia BV